Samenwerken met Beverdijcken

Beverdijcken en Liberty Foodbar

Beverdijcken en Liberty Foodbar, een partnerschap met een groot sociaal hart.

Op Beverdijcken bereiden onze deelnemers in een daarvoor volledig professionele uitgeruste horecakeuken, meerdere recepturen voor Liberty Foodbar. Dit alles vanuit structuur, waardering en zinvolle activiteiten voor de deelnemers.

Intussen werken we al ruim een jaar samen, en we zijn super blij en trots op de samenwerking met deze gezellige en heerlijke foodbar!

Deze samenwerking zorgt niet alleen voor heerlijke gerechten, maar ook voor rust en ruimte in beide keukens, waardoor we met zorg alle gerechten kunnen bereiden. We werken nauw samen met de chefkok van Liberty Foodbar, die alle werkzaamheden duidelijk voor ons uitgewerkt heeft. Zo verzorgen we samen een groot gedeelte van de mise-en place. Hier leren we veel van en het geeft een mooie invulling van onze visie; een zinvolle dag voor iedereen!

Tevens biedt deze samenwerking de mogelijkheid om onze passie voor koken te delen en tegelijkertijd een positieve impact te hebben.

Samen maken we het verschil!

Samenwerking Beverdijcken en Liberty Foodbar Bladel Bladel

Beverdijcken en gezinshuizen

Het team van Beverdijcken verzorgd iedere week een warme maaltijd voor gezinshuis Inzet! (Bladel) en gezinshuis Ieders Plekske (Duizel). Door deze samenwerking worden de gezinshuizen ondersteund op woensdag met de bereiding van de volledige warme maaltijd.

De deelnemers van Beverdijcken maken een bijpassende menukaart met smileys zodat de gezinshuiskinderen kunnen laten weten hoe lekker het eten is.

Na bereiding wordt de maaltijd bezorgd op de locaties door de deelnemers van Beverdijcken zodat ze kunnen zien waarvoor en voor wie ze deze fantastische maaltijden bereiden.

Beverdijcken en De Staet

Voor De Staet maken we wekelijks de heerlijke, verse appeltaarten.

Ook verzorgen we een gedeelte van de mise – en place voor deze mooie, heerlijke locatie in Bladel.

Beverdijcken en Gemeente Bladel

Voor de Gemeente Bladel verzorgen wij wekelijks een vers bereide soep die we met een deelnemer gaan bezorgen op locatie.

Beverdijcken en Apotheekzorg Bladel

Voor Apotheekzorg Bladel verzorgen wij wekelijks een vers bereide soep die we met een deelnemer gaan bezorgen op locatie.

Beverdijcken en Therminon

Voor Therminon verzorgen wij inpakwerkzaamheden. Iedere week hebben wij op deze manier een stukje arbeidstraining met onze deelnemers.

We pakken de beugeltjes in die horen bij de pompsystemen van Therminon. Deze repeterende werkzaamheden zijn niet alleen een goede training maar bieden ook structuur, regelmaat en rust. Dit geeft onze deelnemers de houvast en het vertrouwen die ze helpt met groeien en in zichzelf geloven.

Beverdijcken en Liberty Craft Beer

Voor Liberty Craft Beer verzorgen wij inpakwerkzaamheden. Iedere week hebben wij op deze manier een stukje arbeidstraining met onze deelnemers. We maken van hun heerlijke biertjes mooie cadeauverpakkingen. Ook pakken we hun grootverpakkingen om naar kleinere verpakkingen voor de afnemers van Liberty Craft Beer.