BBQ & Kook workshops bij Beverdijcken

BBQ- & kookworkshops

Hou jij van BBQ? Dan ben je bij Beverdijcken aan het juiste adres!

Zo bieden wij complete BBQ-workshops aan. Je leert grote stukken vlees en vis te bereiden, maar ook groente en fruit. Zelfs koffie leren wij je te bereiden op de BBQ.

BBQ-workshop Beverdijcken

Doe mee en geniet tijdens onze exclusieve BBQ-workshop. Hier leer je werken met eerlijke ingrediënten waarmee je uitdagende recepten gaat bereiden op onze verschillende BBQ’s.
Zo leer je barbecueën op een Ofyr, Primo, Franse grill, zwenkgrill en op open vuur!

Onder leiding van onze grillmaster Jeroen worden de verschillende recepten toegelicht en worden jullie in groepjes ingedeeld.
Wanneer alle vuurhaarden goed branden, gaan jullie in de gemaakte groepjes beginnen aan het recept dat jullie hebben uitgekozen. Als er nog tijd over blijkt te zijn, is er de mogelijkheid om een extra recept klaar te maken.
Onze grillmaster staat jullie tijdens deze workshop met raad en daad bij.

Programma

  • We ontvangen jullie graag (naar wens met koffie en gebak) om 14.45 uur, waarna jullie uitleg krijgen over de workshop, de recepten en apparaten.
  • Om 15.00 uur start de workshop. We gaan alle recepten voorbereiden in de keuken: van het maken van salades, het snijden van grote stukken vlees, fruit en groentes, tot het marineren en rubben. Dit doen jullie allemaal zelf, waar nodig met hulp/uitleg van de grillmaster.
  • Vanaf 15.30/15.45 uur komen de eerste BBQ-snacks al van de grill, jullie eten dus gedurende de workshop.
  • Alle drank tijdens de workshop is inbegrepen.
  • Om 19.00 uur is de workshop afgelopen.
  • De gemaakte recepten en wat er over is van de gerechten krijgen jullie mee naar huis. Hiermee kun je heerlijk nagenieten en uittesten wat je geleerd hebt tijdens deze bijzondere workshop.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden staan wij altijd, geheel vrijblijvend, voor jullie klaar!

Informatie

De workshops zijn mogelijk vanaf 6 personen.

Een paar keer per jaar organiseren wij workshops met open inschrijving, dus je kunt ook individueel deelnemen aan onze workshops.

Speciale wensen?

Thuis genieten

Liever gewoon thuis met vrienden of familie genieten? Dat kan ook. Wij hebben een (h)eerlijk, lokaal BBQ-pakket met vlees van plaatselijke rundvee- en varkensboeren. We maken het pakket compleet met onze huisgemaakte salades, stokbrood en sausjes.

Kookworkshops & kooklessen

Ook voor kookworkshops en kooklessen kun je in onze keuken terecht.

Op onze locatie hebben wij een productie- en leskeuken waar het mogelijk is om bedieningsassistent, keukenassistent en/of kok te worden.